Gør det selv eller gør det professionelt

For nyligt stod jeg og skulle bruge et skilt. Jeg gik straks igang med at overveje, hvordan jeg selv kunne producere det. Men samtidig slog det mig hurtigt, at det ikke ville blive et rigtigt godt resultat. Det ville simpelthen komme til at se for hjemmelavet ud.

Derfor gik jeg på jagt efter skiltefirmaer, og især ville jeg gerne bruge et lokalt skiltefirma. Der var jo netop ikke grund til, at gøre det unødvendigt kompliceret.
Sammen med min lokale skiltemaler, fik vi hurtigt afklaret mine tanker omkring skiltet, og han gik igang med at producere det.
Nu er det både produceret og monteret, og jeg er blevet rigtig glad for resultatet. Jeg er glad for at jeg valgte denne løsning, fremfor selv at producere et hjemmelavet skilt.

Det er samtidig mit råd til alle andre. Næste gang du står med et eller andet projekt, så overvej om der findes en fagmand inden for området. De kan sikkert hurtigt hjælpe dig, og prisen er ofte ganske konkurrencedygtig, i forhold til den tid du selv skal investere samt dit færdige produkt.