En ny håndværker?

Det er ret interessant, at håndværk på mange måder har været de samme i gennem hundredevis af år. Måske ikke alle håndværk, men nogle håndværk kan føres langt tilbage i tiden. Det kunne eksempelvis være tømrerfaget.

Men efterhånden som teknologien udvikles, så burde der også komme nye håndværksfag til. Men er der nu også det?
Det tror jeg der er, jeg tror bare ikke vi kalder det for håndværksfag. Faktisk, bruger vi slet ikke de termer om meget teknologi. Men hvad med programmering og webudvikling? Det er vel begge fagområder, hvor man skaber noget, det er bare virtuelt og ikke håndgribeligt. Men, taget i betragtning af, hvor mange timer vi alle bruger foran en skærm, så er det da bestemt af betydning, at man også kan skabe noget på netop de platforme. Så selvom vi måske kalder det noget andet, så mener jeg, at det er en af tiden nyeste håndværk.

Så hvis man vil arbejde praktisk, uden at det for alvor bliver praktisk. Så kan jeg da kun anbefale at man kigger i den retning.