Hvilken vej skal man vælge?

De fleste vil komme til at stå i en situation, hvor de skal vælge hvilken vej de vil følge.

Nogen gange er mulighederne nærmest uendelige, og andre gange valget næsten givet på forhånd. Uanset hvilken situation man står i, vil det dog næsten altid være givet, at man er nødt til at bevæge sig fremad. Så selvom man er kommet til en vej, der virker både kringlet og svær fremkommelige, så gælder det oftest om alligevel, at kæmpe sig igennem. Men det handler selvfølgelig om, hele tiden at vurdere hvilken situation man står i.

Nogen gang må man også konkludere, at man er kommet til et punkt, hvor det måske giver mere mening, at træde et par skridt tilbage, og vælge en alternativ rute. Endelig kan man også komme ud for, at den vej man har valgt ender blindt.

De fleste vil nok altid ønske, at de er i fremdrift men sådan er virkeligheden ikke altid, og man må derfor vælge andre veje for til sidst at nå frem til målet.

Old Willow Trees at Footpath in natural Forest, seen from above