En stor hammer

Enhver værktøjskasse bør indeholde en stor hammer.

Hammeren er det mest universelle stykke værktøj, som skal være i alle værktøjssamlinger. Små hamre, store hamre man kan løse langt de fleste problemer man kommer til at stå over for. Små problemer kræver en lille hammer, og store problemer en stor hammer.

Den mængde af værktøj som findes derude i byggemarkederne er overvældende, og man kan derfor hurtigt komme til at tro, at man har brug for alt mulig forskelligt og smart værktøj. Men, når det kommer til at stykket, så kan man nøjes med langt, langt mindre. Her kommer hammeren igen ind i billedet. En hammer løser som tidligere nævnt, stort set alle de problemer som opstår, det er ofte udelukkende et spørgsmål om hvor stor eller lille en hammer man skal bruge.

Man kan købe hammere i mange prisklasser, og man skal passe på med at købe dem for billigt. Man vil opleve klart den største fornøjelse, hvis man køber lige præcis den hammer man har mest lyst til, uden skelen til prisen.

1155320_39008645