Stor Business, Lille Business.

verdenshandelDet handler om at gøre forretning. God forretning, dårlig forretning. Kan man lave dårlig forretning uden at den er god for mindst én af parterne?

Sådan fungerer samfundet, vi handler med hinanden. Mennesker har altid handlet med hinanden med alt fysiske varer til tjenester. Danskerne har altid være handelsmænd, vi har handlet både lokalt, nationalt og internationalt.

Danmark som søfartsnation har også stået for at fragte varer imellem kontinenterne. Den dag i dag, står Danmark stadig som en vigtig spiller i forhold til verdenshandlen. Store danske containerskibe sejler i pendulfart mellem kontinenterne med alverdens produkter, som verdens forbrugere har købt online, og nu venter på i spænding.

Online handel gør, at geografi bliver mindre væsentlig og at det gode tilbud bliver det som spiller den afgørende rolle. Man kan med andre ord drive en lille forretning i en storby og en stor forretning i en landsby. Kunderne kommer forbi hele døgnet, og bliver lige så længe de orker. Hvis de kan lide hvad der ser, trykker de køb, og få dage senere kommer der en lækker støvsuger fra Cypern ind af brevsprækken.