Er styring overhovedet nødvendigt?

Der kan være mange forskellige fokuspunkter, når man går i gang med at optimere sin virksomhed. Grundlæggende kan man vel sige, at der er to helt store knapper at skrue på. Enten skal man bruge færre penge, ellers skal man tjene flere. Nogen mener at det koster penge at tjene penge. Den præmis er nok ikke helt forkert.

Et oplagt sted at starte, kan dog være at kigge på salgsindsatsen i virksomheden. Mange vil nok opleve at den kører relativt autonomt. I den situation, kan man med fordel begynde at praktisere salgsstyring. Der findes heldigvis mange værktøjer og teknikker som kan hjælpe med den opgave. Det er både store og små systemer, helt grundlæggende kan man vel sige at man nok bør vælge et system som passer til den opgave som skal løses.

Ergo, er der ingen grund til, at købe markedets største system hvis man i virkeligheden har en relativ lille salgsorganisation og kundegruppe. Dog bør den lille organisation og kunder ikke afskrække fra at få styr på det – Tværtimod.

berlin-at-night-1208930