Funklende biler

Det er forår og solen er kommet frem. Det betyder også, at bilerne står så flot, og funkler i det gode vejr. Heldigvis findes der mange forskellige biler, og selvom modellerne måske er ens, så er det som om, at de alligevel har hvert deres udtryk.
Udover forskellige typer af lakering, har jeg også lagt mærke til, at mange vælger en form for bilindpakning. Der kan være mange grunde til, at vælge netop bilindpakning. Først og fremmest kan det være noget med reklame at gøre. Men, der kan selvfølgelig også være æstetiske grunde til at vælge en car wrap. Når den er monteret ordentligt, så ser man nemlig nærmest ikke at det er et ekstra lag, der er tilført bilen. Det betyder også, at man kan give bilen et spektakulært udtryk.
Spektakulært behøver selvfølgelig ikke at være et mål i sig selv. Tværtimod. Men det giver dog muligheder for at gøre en masse forskellige ting med samme middel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA