Vinter og skadedyr

Når efterår bliver til vinter, bliver det samtidig sæson for rotter og mus. Skadedyrene vil begynde at søge imod varmere tilholdssteder, og det betyder at mange hjem vil være et tilflugtssted for dem.
Man kan dog heldigvis gøre noget ved problemet, også inden det faktisk bliver et problem. Jeg har selv tænkt mig, at få foretaget noget rottesikring, af mine rør. På den måde, bør det ikke være muligt for rotter at komme ind i hjemmet via rør.
Samtidig gælder det om, at få lukket for andre åbninger ind i huset, som kunne være oplagt for en gnaver at komme ind via. Man skal sørge for, at få det lukket med nogle ordentlige materialer, da rotterne kan gnave sig igennem en hel del, i deres kamp for at komme ind i varmen.
Hvis man er i tvivl om, hvordan man skal gribe det an, kan man med fordel alliere sig med en professionel. Det har jeg selv haft gode erfaringer med, og den anbefaling kan jeg kun give videre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA